Het Sprookjesbos

Kinderdagverblijf Het Sprookjesbos is partner van basisschool Het Rondeel binnen kindcentrum Aan de Aa. Wij bieden kinderen van 0-13 jaar optimale ontwikkelkansen, waardoor zij kunnen opgroeien tot gelukkige, competente en zelfredzame jongvolwassenen. Samen met school proberen wij de kinderen het beste uit zichzelf naar boven te laten halen. 

Bij Het Sprookjesbos krijgen kinderen de gelegenheid om met ondersteuning van de pedagogisch medewerkers de wereld om zich heen te ontdekken, samen te spelen en plezier te maken. Daarbij leren we met elkaar en door elkaar. Het Sprookjesbos probeert spelenderwijs de kinderen te ondersteunen en de basis te leggen voor de toekomst. Daarvoor creëren wij een uitdagende, positieve en veilige omgeving, waarin het kind centraal wordt gesteld.

Het Sprookjesbos biedt opvang voor kinderen in de leeftijd van  0 tot 13 jaar. Daarbij worden de volgende vormen aangeboden:

-       Kinderopvang (voor kinderen van 0 - 4 jaar)

-       Peuterarrangementen (voor kinderen van 2,5 - 4 jaar)

-       Buitenschoolse opvang (voor kinderen van 4 – 13 jaar)

Wilt u een keer een rondleiding, wilt u weten wat de kosten zijn, wilt u uw kind inschrijven of wilt u gewoon wat meer informatie ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Vriendelijke groet,

Team Het Sprookjesbos

Bezoek de website